Om bikkja mi

Vår nye hund er en storpuddel, som har fått navnet Falco. Her er han 8 måneder gammel, rykende fersk fra oppdretter i oktober 2010. Vår forrige hund var blodhunden Baron.

Falco, ca. 8 måneder gammel (15. mai, 2011)

Falco (14 mnd.) poserer på Huk

11 kommentar

  1. Hei,

    morsom blogg du har og nydelig bikkje 🙂 Han ser veldig snill ut.

  2. Heisann.
    Fikk du Baron av noen som bodde på Fagerstrand på Nesodden?
    Pappa hadde en blodhund som het Baron som han måtte omplassere…

    • Hei, Baron kom til oss for 2,5 år siden. Han blir 5 år i mai. Vi fikk ham gjennom Charlottes omplassering i Trøndelag. Vi vet ikke helt hvor i landet han bodde før han kom til oss (bortsett fra at han var en snartur innom Valdres), men jeg trodde han kom fra Trøndelag? Hvordan og når ble deres Baron omplassert?

      • Jeg husker faktisk ikke helt hvor lenge det er siden han ble omplassert, men jeg skal snakke med pappa og høre litt hvordan og når han ble det. Han ligner veldig på bildene du har lagt ut her! Hadde vært gøy om det var han samme:-)
        Det ser ihvertfall ut som at han har det supert;-)

      • Gøy å høre om det er ham! Akkurat nå sitter han i sola og kikker på forbipasserende turgåere. Han kom til oss høsten 2007, men han ble omplassert første gang våren 2007 (han var innom et sted på veien, før han kom til oss). Charlottes omplasserte ham begge gangene.

      • Har snakket med pappa nå. Er nesten 100% sikker på at det er samme Baron:-) Pappa fikk han gjennom Charlottes omplassering, og når de ikke kunne ha han mer ringte de Charlottes igjen, og det var våren 2007.

      • Morsomt! Da er det nok helt sikkert han, og muligheten for at vi har byttet ut Fagerstrand med Fagernes er tilstede. Han har nok aldri vært i Valdres… Det er så få blodhunder i Norge at sjansen for at to av dem heter Baron og er omplassert via Charlottes, er liten.

        Baron er en topp fyr, og har det bra.

      • Oj, det siste svaret la seg på litt feil sted… :-S

  3. Ja, det var morsomt!:-) Jeg var egentlig inne på denne bloggen http://annikensvensson.wordpress.com/, men så så jeg en link til denne siden og da måtte jeg jo sjekke ut;-)
    Det er veldig godt å høre at Baron har det så bra:-)

  4. Heisann!

    Min samboer og jeg har sittet en times tid og fliret av den fantastiske bloggen deres!

    På fanget har jeg en skinnfell av en blodhund som er søsteren til Baron! Hun heter Lana og er svært lik sin bror i både oppførsel og utseende. (bortsett fra at hun er rød)

    Det er så godt å se at han har et perfekt blodhund-liv hos dere.

    Hilsen Lana, Simen og Elisabeth fra Røyken

    • Hei,
      Det var en hyggelig kommentar! Nå ble vi glade.

      Ha en god vår!

      Hilsen Baron, Cornelia & Harald

Legg igjen en kommentar