R.I.P. Baron

Baron: 7.5.2005–12.8.2010

Det har vært stille på bloggen en god stund nå. Og det har vært en grunn til det. I sommer kom vi til et veiskille med Baron: Vi måtte innse at ressursaggresjonen hans ikke lenger var forsvarlig å leve med. Dette har ikke vært nevnt i bloggen tidligere, fordi vi har ønsket å begrense denne type tematikk. Etter mye prøving, måtte vi altså ta den fryktelig vanskelige avgjørelsen å avlive ham. Det har vært en tung tid, men det begynner å lysne nå. Og vi ser fram til snart å ta i mot vår nye venn, en sort storpuddelvalp. Han skal få navnet Falco.

Var det én ting vi var sikre på etter at vi ble kjent med Baron, så var det at vi alltid ville ha en hund i livene våre. Han var to og et halvt år gammel da vi overtok ham, og han hadde hatt to hjem før han kom til oss. Vi fikk tre uforglemmelige år med Baron.

Reklamer

3 kommentar

 1. Kjære dere.
  Dette var utrolig trist å lese og jeg føler så inderlig med dere. Jeg kjente jo ikke Baron, men jeg vet akkurat hvilken herlig og god venn dere har hatt gleden av å ha.
  Jeg har hatt stor glede av å lese bloggen deres og det er inspirerende å se hvor godt dere har jobbet med ham. Dessverre er det ting man ikke råder over og man må ta dette grusomme og kvalmende valget.

  Jeg skal knuge meg litt ekstra til Lana i kveld. Det vekker tanker om hvor forgjengelig et hundeliv egentlig er og hvor fort årene går.

  Lykke til med Falco! Han er heldig som kommer til dere!

  Stor klem fra Elisabeth og et stort slafs fra Lana 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: